Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Rob uit Amsterdam op 23-05-2024

Prima service

Afspraak voor onderhoud is snel gemaakt, en je kan er op wachten.

Gemiddeld
10

Marcel uit Barneveld op 19-04-2024

Snelle, goede en no nonsence onderhoud en APK aan je auto

Als je verhuisd moet je alles opnieuw zoeken, na het huis zoek je nieuw werk, maar ook een dokter, tandarts, nieuwe winkels waar je koopt. En een nieuwe garage die je auto kan onderhouden. Laat ik nu een nieuwe werkgever hebben gevonden met een garage eraan vast... Dinsdagmiddag langs gegaan voor afspraak, vrijdag was er nog ruimte. Ik was wat vroeger thuis van de route, maar de auto stond alweer klaar voor me. En de prijs viel mij mee. Top.

Gemiddeld
10

marta szynal uit veenendaal op 15-04-2024

Bij betrokken, altijd klaar en zeer kundig.

Ik ben al jaren een tevreden klant van Gert Brandsen garage. Dit in de goede en minder goede tijden :). Aantal auto's gekocht, geleased en onderhouden. Flexibiliteit, altijd bereikbaar, oplossing gericht en altijd met een glimlach op het gezicht. Niets is te moeilijk of vreemd. Ze lossen het altijd op ! Fantastische team!

Gemiddeld
10

Harry Hanssens uit Ede Gld op 03-04-2024

Zie hieronder

Koffie zithoek zou wel beter kunnen. Nu is het een donker plekje verscholen achter de auto's.

Gemiddeld
7

G uit Ede op 27-03-2024

Goede afspraken worden nagekomen

Ben al jaren klant en het bevalt prima Word snel en deskundig geholpen

Gemiddeld
9

Pim uit Nunspeet op 23-03-2024

Fijn autobedrijf

Goede kwaliteit auto zorg

Gemiddeld
10

Wim uit Ederveen op 12-03-2024

Vriendelijk en vakkundig

Houden je op de hoogte van de voortgang van het onderhoud en vakkundig door de problemen snel te signaleren en op te lossen.

Gemiddeld
10

Jelle uit Rhenen op 29-02-2024

Fijne service, goed geholpen.

Fijn contact met de medewerkers, duidelijke prijsopgave en factuur. Goede leenauto meegekregen.

Gemiddeld
10

Jan uit Wageningen op 02-02-2024

Behulpzaam, vriendelijk en deskundig

Ik heb nog geen ervaring hoe het bedrijf handelt bij problemen, maar tot nu toe maakt het een betrouwbare indruk.

Gemiddeld
10

M uit Elst op 16-12-2023

Goed

Bij Gert Brandsen Autobedrijf ben ik nu voor de derde keer geweest om mijn auto in te ruilen, en opnieuw heeft hun eerlijkheid en betrouwbaarheid indruk op me gemaakt. Dhr. Brandsen zelf staat garant voor deze waarden. Naadloze ervaringen en aandacht voor mijn behoeften maken dat ik hier steeds terugkom. De eerlijkheid en betrouwbaarheid van Brandsen Auto's maken het voor mij dé plek om zaken te doen. Een aanrader voor wie op zoek is naar eerlijkheid en betrouwbaarheid in de autoaankoop.

Gemiddeld
10

Sietske van Harten uit Ederveen op 07-12-2023

Altijd bereikbaar en behulpzaam

Als er wat is, je belt en wordt altijd fijn geholpen, ook wordt er soms tijdens de werkzaamheden nog even gebeld om iets te overleggen. Dat stel ik op prijs, dan weet je waar je aan toe ben. Fijne mensen in de werkplaats. Aan te bevelen voor iedereen.

Gemiddeld
9

Gerard Cornet uit Veenendaal op 27-11-2023

klantgericht en flexibel

Afspraak voor groot onderhoud gemaakt. Kon binnen een enkele dag terecht.. Ondanks problemen met de leasemaatschappij het onderhoud adequaat uitgevoerd! De vervangende auto was al gestart, zodat ik warm weg kon rijden.

Gemiddeld
9

D.lagarde uit Renkum op 23-11-2023

Perfect zoals altijd !!!

Gewoon goed

Gemiddeld
10

Ruud uit Ede op 03-11-2023

Betrokken en klantgericht

Goede service

Gemiddeld
10

Anneke uit Ede op 01-11-2023

Heel goed bedrijf!

Goede, deskundige en op klanten betrokken service.

Gemiddeld
10

Kick uit Laren op 08-08-2023

Snel, efficient, vriendelijk.

In tegenstelling tot mijn ervaring met andere bedrijven werd hier met interesse geluisterd naar het probleem en dat werd gewoon opgelost zonder moeilijk gedoe. Top!

Gemiddeld
8

Harry Hanssens uit Ede Gld op 02-08-2023

Betrouwbaar bedrijf

Persoonlijke benadering en leveren goed werk af.

Gemiddeld
8

H uit Maartensdijk op 01-08-2023

UITSTEKEND BEDRIJF MET GOEDE SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD VRIENDELIJK EN GOED GEHOLPEN. SNELLE AFHANDELING. WIJ ZIJN IN ÉÉN WOORD TEVREDEN.

Gemiddeld
10

Wilco uit Veenendaal op 27-07-2023

Nette garage met vriendelijk personeel en goed overleg met de klant.

Ik breng mijn auto hier altijd voor APK. Personeel is vriendelijk, voert werkzaamheden netjes uit en er wordt goed advies/uitleg gegeven bij eventueel onderhoud.

Gemiddeld
10

Marcel uit Ede op 15-07-2023

Fantastisch

Staan altijd klaar en niets is teveel gevraagd. Top service

Gemiddeld
10

Paolo uit Ede op 24-06-2023

Zeer goed

Vriendelijk ontvangen, eerlijke inruilprijs voor mijn auto gekregen, Duidelijke info gekregen over mijn tweedehands aankoop.

Gemiddeld
10

Kris uit Veenendaal op 26-04-2023

Prima garage en je wordt goed geholpen.

Na aankoop van een auto ben ik er nu zes jaar klant en ben over het algemeen tevreden. Als er iets is wordt het opgelost.

Gemiddeld
8

D. Bunt uit Dodewaard op 29-03-2023

Top garage!

Onlangs een bedrijfswagen aangeschaft bij Garage Brandsen! Dat is echt top verlopen. Afspraken werden keurig nagekomen, er werd een realistisch en transparant inruilvoorstel gedaan. Ook werd er goed meegedacht en vervolgens een eerlijk en betrouwbaar advies gegeven. Absoluut geen lounge autohandelaar die even "dozen wil schuiven"! Wat ons betreft is dit bedrijf echt een aanrader en we zouden hier zeker weer terug komen!

Gemiddeld
10

Bertus Van Dijk uit Putten op 21-03-2023

Prettige lui

Doen wat er afgesproken is. Spreken af wat er gedaan moet worden. Nooit gezeur Vriendelijk

Gemiddeld
10

Gerhard uit Woudenberg op 15-02-2023

Flexibel

Altijd ruimte en tijd voor onderhoud en reparatie. Nee kennen ze hier niet. Desnoods word er in de pauze doorgegaan! Top inzet!

Gemiddeld
10