Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Denis uit Renkum op 05-03-2021

Goed als altijd

Betrouwbaar en zeer service gericht Heel fijn om er klant te zijn

Gemiddeld
10

Robby uit Ede op 22-02-2021

zeer tevreden, vlug, snel en erg goede service

Mijn beoordeling over de firma Gert Brandsen, ik was zeer tevreden, ze waren snel, duidelijk over alles, je kunt als klant niets anders wensen.

Gemiddeld
10

Anneke Elsinga uit Ede op 16-01-2021

Heel goed bedrijf, erg klantvriendelijk.

Je wordt vriendelijk geholpen en de auto wordt vakkundig nagekeken.

Gemiddeld
10

Erwin uit Lunteren op 12-08-2020

Prima

Snelle controle. APK.

Gemiddeld
10

Van Dijk uit Putten op 08-08-2020

Perfecte service. Prima mensen

Ga vooral zo door. Meedenken. Snelle service en vriendelijk.

Gemiddeld
10

Jan uit Ederveen op 24-06-2020

Prettige en deskundige begeleiding bij aanschaf van een occasion

Wij hebben bijzonder klantvriendelijke en deskundige benadering door Gert Brandsen ervaren. Bij een eventueel volgende aanschaf van een occasion zal ik weer bij dit bedrijf zoeken of vragen om voor mij te zoeken.

Gemiddeld
9

Sandra en Nikita uit Ede op 10-03-2020

Goed en snelle service

Afspraak was snel gemaakt! Onderhoud is goed en volgens afspraak uitgevoerd. De communicatie vanaf de receptie is perfect, wordt eerst overleg gepleegd voor er extra wordt uitgevoerd.

Gemiddeld
10

Remco uit Tilburg op 27-07-2019

Snel en flexibele service.

Probleem met mijn airco. Ik kon mijn auto direct komen brengen, kreeg leenauto mee en 2 uur later airco weer tip top. Wel fijn met deze temperaturen!

Gemiddeld
8

Elianne Van den brink uit Ede op 15-05-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Henriette de Wit uit Ede op 02-02-2019

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wilhelm van Laar uit Barneveld op 29-01-2019

Prima service en vriendelijk te woord gestaan

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Joram van Geresteijn uit Ede op 24-12-2018

Vriendelijk, persoonlijk en snel

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lia Torn Broers uit RHENEN op 20-12-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Antoinette van den Berg uit ROTTERDAM op 16-11-2018

Sinds 1,5 jaar een leaseauto en sinds 2,5 jaar huren wij voor ons bedrijf twee keer per jaar een auto voor de buitenlandse aandeelhouder. Fantastische service, goede kwaliteit en maatwerk. Top bedrijf

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jannet Methorst uit De Glind op 04-10-2018

Prima. Ondanks onze verhuizing (zo'n 13 km verderop) blijft dit onze garage, zowel de prive-auto als de zakelijke. Onze kinderen, die al jaren uit huis zijn, blijven ook klant

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter \'t Hoen uit Lunteren op 04-10-2018

Ik word persoonlijk, vlot en ijk, klantgericht en met de juiste deskundigheid geholpen. Ik word vooraf telefonisch op de hoogte gesteld van indringende en bovengemiddelde reparatiekosten. Ik voel me klant, geen nummer.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Leander Scheppink uit Ederveen op 28-07-2018

Hele goede service

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
8

Van Ginkel Trucks uit Ederveen op 09-07-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Aryan Den Houting uit Bennekom op 05-06-2018

Ik kwam langs omdat mijn auto een raar geluid maakte en dan denk je al sne dit gaat geld kosten. Gert heeft er naar gekeken en kwam er achter dat er een steen bij mijn wiel ophanging lag. Dit veroorzaakte het lawaai. Wat een fijn en eerlijk bedrijf! Natuurlijk kan ik ze alleen maar aanraden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bert van Steenbergen uit Bennekom op 19-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Denis Lagarde uit Renkum op 09-04-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 30-01-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Sietske van Harten uit Ederveen op 14-12-2017

Mijn ervaring is prima, niks geen klagen, alleen de rekeningen vallen altijd tegen, vind de prijs in de garage wel duur. Maar omdat ik ga voor een garage in mijn dorp, dat is handig als er wat mee is, blijf ik voorlopig bij deze garage

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
5

teunis heuvelman uit krimpen aan den ijssel op 12-12-2017

goed, eerste keer dat ik er kom.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

M Driever uit Woudenberg op 27-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9