Ons team

Gert Brandsen

Gert Brandsen
Manusje-van- alles en een echt mensenmens. Het onderhouden van relaties en het geven van goed advies staan bij hem hoog in het vaandel. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, het onderhoud, leasing en verhuur. Als manager weet Gert altijd hoe de hazen lopen en is hij bereid dat ene stapje extra te zetten voor de klant.

Mariska Kapp          
Financieel medewerker en beheert de administratie. Dit doet ze voor alle services van Gert Brandsen:  Autobedrijf Gert Brandsen, GB Autolease en Inqar Veenendaal. Ze is een alleskunner en verwerkt o.a. rapportages, begrotingen, salarissen en omzetbelasting. Structuur en vriendelijkheid is haar grote kracht. 

Gerrit van den Berg 
Geboren met steeksleutels in de hand. Hij is technisch zeer vaardig en houdt ervan om dingen te ondernemen. Deze eerste automonteur en Apk keurmeester zit nooit stil en werkt liever 80 uur in de week dan 40. In al die jaren heeft hij dus twee keer zoveel ervaring opgedaan. Daarnaast is hij erkend leermeester.

Aaron Kapp
Chauffeur bij Inqar Veenendaal. Hij zorgt ervoor dat de auto schoon en netjes gebracht en gehaald word bij de klant op locatie. Hij is gedreven, secuur en klantvriendelijk.

Karel Huibers
Eerste monteur en APK keurmeester die erg gedreven is in zijn vak. Hij verzorgt het onderhoud van de auto`s en is in het bezit van BE rijbewijs. U komt hem dan ook tegen met de oprijwagen.

Hiernaast is hij mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de werkplaats. 

Matthea Eisma

Verzorgt de financiële administratie van Gert Brandsen en INQAR GB Veenendaal. Ze is erg creatief en sociaal. U vindt haar aan de balie bij Gert Brandsen en bij INQAR GB Veenendaal.

Bennard Torn Broers
Het enthousiaste en ruimdenkende aanspreekpunt binnen INQAR GB Veenendal. Hij zorgt voor passende mobiliteitsoplossingen, verzorgt de facturatie en regelt de verhuur bij INQAR Ederveen én INQAR GB Veenendaal.

Dwain van Dijk
Sinds 2018 Accountmanager bij INQAR GB Veenendaal. Hij vertegenwoordigd en onderhoud relaties van INQAR GB Veenendaal, daarnaast fungeert hij als aanspreekpunt voor de klant.

Luisteren naar de wensen van de klant en zorgen dat dit goed wordt uitgevoerd is zijn passie.

Bertus van de Meent
Parttime chauffeur bij INQAR GB Veenendaal. Hij zorgt ervoor dat de auto schoon en netjes gebracht en gehaald word bij de klant op locatie. Jovialiteit en spontaniteit is kenmerkend voor Bertus.