Ons team

Gert Brandsen

 

 

Gert Brandsen
Manusje-van- alles en een echt mensenmens. Het onderhouden van relaties en het geven van goed advies staan bij hem hoog in het vaandel. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, het onderhoud, leasing en verhuur. Als manager weet Gert altijd hoe de hazen lopen en is hij bereid dat ene stapje extra te zetten voor de klant.

 

 

Mariska Kapp          
Financieel medewerker en beheert de administratie. Dit doet ze voor alle services van Gert Brandsen:  Autobedrijf Gert Brandsen, GB Autolease en Inqar Veenendaal. Ze is een alleskunner en verwerkt o.a. rapportages, begrotingen, salarissen en omzetbelasting. Structuur en vriendelijkheid is haar grote kracht. 

 

 

Gerrit van den Berg 
Geboren met steeksleutels in de hand. Hij is technisch zeer vaardig en houdt ervan om dingen te ondernemen. Deze eerste automonteur en Apk keurmeester zit nooit stil en werkt liever 80 uur in de week dan 40. In al die jaren heeft hij dus twee keer zoveel ervaring opgedaan. Daarnaast is hij erkend leermeester.

 

 

Karel Huibers

Verantwoordelijk voor het aansturen van de werkplaats. 
Eerste monteur en APK keurmeester die erg gedreven is in zijn vak.

 

 

 

Bennard Torn Broers
Het enthousiaste en ruimdenkende aanspreekpunt binnen INQAR GB Veenendal. Hij zorgt voor passende mobiliteitsoplossingen, verzorgt de facturatie en regelt de verhuur bij INQAR Ederveen én INQAR GB Veenendaal.

Bertus van de Meent
Parttime chauffeur bij INQAR GB Veenendaal. Hij zorgt ervoor dat de auto schoon en netjes gebracht en gehaald word bij de klant op locatie. Jovialiteit en spontaniteit is kenmerkend voor Bertus.