Ons team

Gert Brandsen

 

Gert Brandsen

Manusje-van- alles en een echt mensenmens. Het onderhouden van relaties en het geven van goed advies staan bij hem hoog in het vaandel. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, het onderhoud, leasing en verhuur. Als manager weet Gert altijd hoe de hazen lopen en is hij bereid dat ene stapje extra te zetten voor de klant.

Mariska Kapp

 

Mariska Kapp          

Financieel medewerker en beheert de administratie. Dit doet ze voor alle services van Gert Brandsen:  Autobedrijf Gert Brandsen, GB Autolease en Inqar Veenendaal. Ze is een alleskunner en verwerkt o.a. rapportages, begrotingen, salarissen en omzetbelasting. Structuur en vriendelijkheid is haar grote kracht. 

Gerrit van den Berg

 

Gerrit van den Berg 

Geboren met steeksleutels in de hand. Hij is technisch zeer vaardig en houdt ervan om dingen te ondernemen. Deze eerste automonteur en Apk keurmeester zit nooit stil en werkt liever 80 uur in de week dan 40. In al die jaren heeft hij dus twee keer zoveel ervaring opgedaan. Daarnaast is hij erkend leermeester.

Werknemer Autobedrijf Gert Brandsen

 

Albert Klok

Enthousiaste tweede monteur die rustig en geconcentreerd is. Onder begeleiding van zijn leermeester heeft Albert al menige auto's gerepareerd. Hij is een goede aanvulling van onze monteurs.

Werknemer Gert Brandsen

 

 

 

 

 

 

 

Christiaan Teerds

De drijvende kracht voor onze werkplaats. Hij heeft een sleutelfunctie, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij heeft de dagelijkse leiding over de monteurs en stuurt ze aan. Hij is verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en is tevens ook Apk keurmeester. Hij beschikt over een up-to-date kennis in de autotechniek.

 

foto werknemer

 

Aaron Kapp

Chauffeur bij Inqar Veenendaal. Hij zorgt ervoor dat de auto schoon en netjes gebracht en gehaald word bij de klant op locatie. Hij is gedreven, secuur en klantvriendelijk.

 

werknemer

 

Karel Huibers

Eerste monteur in opleiding die erg gedreven is in zijn vak. Hij verzorgt het onderhoud van de auto`s en is in het bezit van BE rijbewijs. U komt hem dan ook vooral tegen op de oprijwagen.

 

 

 

 

 

werknemer

 

Nicolien Aarnoudse

Verzorgt de financiële administratie en verhuur van Inqar. Ze is erg creatief en sociaal. U vind haar aan de balie bij Inqar in Veenendaal.

 

Werknemer

 

Bennard Torn Broers

Het enthousiaste en ruimdenkende aanspreekpunt binnen  Autobedrijf Gert Brandsen, hij  ontvangt de klanten en helpt ze weer op weg,  verzorgt de facturatie en regelt de verhuur bij Inqar Ederveen én Inqar Veenendaal. 

 

Dwain

 

Dwain van Dijk

Sinds 2018 Accountmanager bij Inqar Veenendaal. Hij vertegenwoordigd en onderhoud relaties van Inqar Veenendaal, daarnaast fungeert hij als aanspreekpunt voor de klant.

Luisteren naar de wensen van de klant en zorgen dat dit goed wordt uitgevoerd is zijn passie.

 

Bertus

 

Bertus van de Meent

Parttime chauffeur bij Inqar Veenendaal. Hij zorgt ervoor dat de auto schoon en netjes gebracht en gehaald word bij de klant op locatie. Jovialiteit en spontaniteit is kenmerkend voor Bertus.